‘Stranger Things’-producer afliver fanhåb: Barb vender ikke tilbage i sæson 2

‘Stranger Things’-producer afliver fanhåb: Barb vender ikke tilbage i sæson 2

Da Barb forsvandt ind i The Upside Down, blev det dødsstødet til en af Netflix-serien ‘Stranger Things’ fanfavoritter. Mens hele Hawkins-byen ledte efter lille Will, var det imidlertid de færreste udover bedsteveninden Nancy, der studsede over den bebrillede piges forsvinden – til stor frustration for mange seere.

#JusticeForBarb lød fansenes hashtag, og samtidig med at håbet om retfærdighed spirede, voksede håbet om et gensyn med Barb. Var hun virkelig død, da vi så hende i The Upside Down? Kunne hun vende tilbage i sæson 2, ridende på sin overraskende popularitet?

Svaret er nej. I et Facebook Live-interview med The Hollywood Reporter fortalte seriens producer Shawn Levy, at Barb er væk for stedse.

»Vi kommer til at gøre ting, som fans bliver skuffede over, men som jeg også tror vil gøre dem mere tilfredse«, fortæller Levy i interviewet.

»Jeg kan give et eksempel, som jeg er blevet spurgt om hundredevis af gange, nemlig om Barb stadig er i live. Fordi du tror, du vil have det sådan, men egentlig vil du jo ikke«.

Men selvom Barb ikke vender tilbage til lille Hawkins, så har Duffer-brødrene alligevel lovet #JusticeForBarb i den kommende sæson, der får premiere på Netflix den 31. oktober.

Læs mere: ‘Stranger Things’: Fake nyhedsindslag fra Netflix fortæller (endelig!) om Barbs forsvinden