Team Evak? Noora + Wilhelm? 10 spørgsmål røber, hvilket ‘Skam’-par du ligner mest

Team Evak? Noora + Wilhelm? 10 spørgsmål røber, hvilket ‘Skam’-par du ligner mest

Der er kun to fuldlængdeafsnit af ’Skam’ tilbage og selvom der er slanger i paradis, så står det alligevel nogenlunde klart, at ALT ER LOVE.

Selvom det egentlige fokus i ’Skam’ ikke har været selve kærlighedshistorien, har hver sæson alligevel haft sin romance, der har været katalysator for begivenhederne. Vi har kategoriseret seriens parforhold, så du let og simpelt kan finde ud af hvem i serien, der bedst reflekterer dig og dit problematiske forhold til den svære love.

Hvad enten du er i et forhold eller single eller bare er vild med at shippe ’Skam’-karakterer, så kan du med vores 10 videnskamelige test-spørgsmål finde ud af, om du er Team Evak, Noora + Wilhelm eller Sanef?

Share the quiz to show your results !


Dine info:

Alt er love-quiz Du er %%personality%%

Share your results