Få første glimt af Steven Spielbergs storstilede sci-fi-eventyr ‘Ready Player One’ i ny trailer

Det er over to år siden, at nyheden om Steven Spielbergs genkomst hos Warner Bros. som instruktør af ‘Ready Player One’ landede – og vores forventninger til mesterinstruktørens tag på sci-fi-bestselleren begyndte at blive bygget op.

Med den første trailer for filmen har vi nu endelig fået løftet en flig af sløret for, hvad vi har i vente.

Stjerneskuddet Tye Sheridan (‘The Tree of Life’, ‘X-Men: Apocalypse’) indtager hovedrollen som den unge gamer Wade Watts, der i en ikke så fjern fremtid – nærmere bestemt år 2045 – kæmper for at erhverve sig en afdød spildesigners milliardarv, der er godt gemt af vejen i en virtuel virkelighed ved navn The Oasis.

Traileren præsenterer en mørk og dystopisk fremtidsvision, hvor kontrasten imellem det smuldrende verdenssamfund, ødelagt af klimaforandringer, og den spektakulære virtuelle virkelighed er enorm, men tonen fremstår umiskendeligt Spielberg’sk med patos og varme.

‘Ready Player One’ får premiere den 30. marts 2018.

Læs også: Revolutionen tager fart i første trailer for ‘Westworld’ sæson 2