Første trailer for HBO’s nye antologiserie, Duplass-brødrenes ‘Room 104’, er mystisk og pirrende

Ganske vist lukkede HBO Mark og Jay Duplass’ ellers fine ‘Togetherness’ ned efter to sæsoner, men det betyder ikke, at kanalen er færdige med at tro på det skæve brødrepar, der nærmest er indbegrebet af amerikansk indie-film i mumblecoretraditionen.

Brødrene er nu på vej med antologiserien ‘Room 104’, en mosaikfortælling om de mange og meget forskellige mennesker, der har boet på det samme værelse på et meget gennemsnitligt amerikansk motel.

Ud fra den første officielle trailer at bedømme ser det ud til, at præmissen giver Duplass’erne mulighed for at eksperimentere både fortællemæssigt og visuelt. Kaster de sig ligefrem ud i det overnaturlige? Det står ikke helt klart i den mystiske, men pirrende forsmag, hvor vi får glemt af det glimrende cast, der er samlet til serien. Jay Duplass medvirker selv, og han har hvervet sin ‘Transparent’-medstjerne Amy Landecker til en rolle, ligesom folk som Philip Baker Hall, James Van Der Beek og Mae Whitman dukker op.

‘Room 2014’ rammer HBO Nordic 29. juli

 

Annonce