Første trailer til ‘Stranger Things’ sæson 2 er landet

Første trailer for den nye sæson ‘Stranger Things’ er landet, og beboerne i Hawkins, Indiana ser ud til at skulle igennem endnu et grumt eventyr.

Will Byers ligner sæsonens hovedperson og plages tungt af en slags posttraumatisk stress efter sit ophold i The Upside Down i seriens enormt succesfulde debutsæson, der netop har modtaget imponerende 18 Emmy-nomineringer.

Hele vennegruppen, inklusive Millie Bobby Brown som Eleven, er tilbage, ligesom Winona Ryder og David Harbour gentager rollerne som henholdsvis Wills mor, Joyce, og politichef Jim Hopper. Til gengæld har vi allerede fået bekræftet, at fanfavoritten Barb ikke vender tilbage.

‘Stranger Things’ sæson 2, som består af ni afsnit, får premiere på Netflix den 27. oktober.

Læs også: Mac DeMarco trækker halvdelen af ‘Stranger Things’-castet med på scenen

Annonce