‘Game of Thrones’-bot udfylder alle dine hukommelseshuller op til sæson 7

‘Game of Thrones’-bot udfylder alle dine hukommelseshuller op til sæson 7

The North Remembers. Det gør denne Facebook Messenger-app også, der nok bliver temmeligt behændig at have som en tro, veludrustet væbner – ligesom Podrick – når den nye sæson får premiere om under 14 dage.

For ‘Game of Thrones’ er efterhånden blevet en myriade af slægter, historier og begivenheder, der hænger sammen på en eller anden måde. En måde, der er svær at huske. Men hvis du starter en samtale med ‘Game of Thrones’ Chatbot, så kan du lynhurtigt få paratviden om perifære Targaryen-slægtninge, en levende/død-status på karakterer og tilmed stærke puns (hvad er Hodors yndlingsmorgenmad? Raisin Bran). Botten er kunstigt intelligent på den måde, at den lærer af sine svar og din respons på den, så den bliver bedre til at tilbyde den mest relevante info.

Der er klare huller i bottens viden. For eksempel havde den ikke noget bud på, hvad Brotherhood Without Banners var for noget, men hvis du holder dig til at spørge ind til karakternavne og mere simple spørgsmål, så er den ekstremt effektiv.

Læs også: Euron Greyjoy vil få Ramsay Bolton til at »ligne et lille barn« ifølge Pilou Asbæk

Annonce