James Bond-producere bag ny kvindelig spionfranchise – Blake Lively får hovedrolle

James Bond-producere bag ny kvindelig spionfranchise – Blake Lively får hovedrolle

007 gør klogt i at skænke sig en ekstra stiv shaken martini – den britiske agent får snart kamp til stregen i jagten på publikums spionaffektioner.

Producenterne Michael G Wilson og Barbara Broccoli, som har stået bag de seneste otte James Bond-film, har kastet deres vægt bag filmatiseringen af forfatter Mark Burnells ’Stephanie Patrick’-romanserie, om en kvindelig spion/lejemorder der tager på hævntogt efter hele hendes familie dør i et mystisk flystyrt.

Burnells romaner skal danne basis for en reel spionfilmfranchise, med Blake Lively i hovedrollen som Stephanie.

Den tidligere ’Gossip Girl’-stjerne har i senere år cementeret sin filmpopularitet blandt publikum såvel som anmeldere i blandt andre Woody Allens ’Café Society’ og ’Age of Adaline’ (overfor Harrison Ford), og sidste sommer overbeviste boxoffice-succesen ’The Shallows’ ydermere knibske Hollywood-pengemænd om, at Lively sagtens kan bære en stor mainstreamfilm ganske alene på skærmen.

Første titel i den nye filmfranchise bliver ’The Rythm Section’, med den kvindelige ’The Handmaid’s Tale’-instruktør Reed Morano bag kameraet. Morano har ligeledes arbejdet som filmfotograf på Beyonces ’Lemonade’-album, og instrueret serieafsnit for ’Halt and Catch Fire’ og ’Billions’.

Læs også: Joe Pesci vender tilbage til Martin Scorsese i ‘The Irishman’