John Oliver spiller surt fjerkræ i live action-filmatiseringen af ’Løvernes konge’

John Oliver spiller surt fjerkræ i live action-filmatiseringen af ’Løvernes konge’

Den britiske late-night vært John Oliver skifter kortvarigt skrivebord og politiske tirader ud med fugleham og skønsang, når han inden længe skal spille med i Jon Favreaus live action-filmatisering af Disney-animationsklassikeren ‘Løvernes konge’.

John Oliver indtager således rollen som – selvfølgelig havde man nær sagt – Simbas gammelkloge værge, fuglen Zazu. Det skriver The Wrap i dag.

Ud af de mange live action-Disney-film i produktion netop nu – fra ’Aladin’ til ’Dumbo’ – er  ’Løvernes konge’ uomtvisteligt den mest imødesete, og efter Favreaus ‘Junglebogen’ sidste år blev en kæmpesucces blandt anmeldere såvel som publikum er forventningsbarren sat højt.

Udover John Oliver, er det allerede annonceret, at James Earl Jones vender tilbage til Disney-savannen for at lægge stemme til løvekonge-senioren Mufasa, mens Donald Glover og Seth Roger indtager rollerne som henholdsvis Simba og Pumba.

John Oliver har tidligere lagt stemme til karakterer i ’The Smurfs’ og ’The Simpsons’, og vil uden tvivl tilføje Zazu spandevis af sarkastisk bid, akkurat som landsmanden Rowan Atkinson i sin tid gjorde det i animationsudgaven.

Læs også: Fra Bond til ‘Pinocchio’ – Sam Mendes instruerer ny live-action Disney-film