‘Moonlight’-stjerne Mahershala Ali på vej mod ‘True Detective’ sæson 3

‘Moonlight’-stjerne Mahershala Ali på vej mod ‘True Detective’ sæson 3
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Mange lagde nok første gang for alvor mærke til Mahershala Ali med hans rolle som lobbyisten Remy Danton i ‘House of Cards’. Men det helt store og brede gennembrud kom sidste år med ‘Moonlight’, hvor han spiller en gangster med et godt hjerte, der agerer mentor for børneudgaven af hovedpersonen.

Rollen indbragte Ali en Oscar – og nu kan han utvivlsomt vælge og vrage. Og ét af de tilbud, han tilsyneladende har nærmet sig, er en rolle i den nye sæson ‘True Detective’, skriver The Tracking Board.

Kontrakten er ikke underskrevet endnu, ligesom HBO endnu ikke har givet tredje sæson af Nic Pizzolattos krimidrama endeligt grønt lys. Så der er en vis usikkerhed forbundet med det hele, men alt tyder på, at serien bliver til virkelighed, og at Ali får en betragtelig rolle i den.

Anden sæson blev som bekendt ikke nær så stor en succes som sæson 1, hvilket blandt andet skyldtes, at Pizzolatto blev presset til at levere den på markant kortere tid, end han havde brugt på den første. HBO har hele tiden sagt, at Pizzolatto har haft frie hænder til at lave sæson 3, når han følte for det, men omvendt har de formodentligt ikke følt behov for at skynde på ham denne gang.

I marts blev det imidlertid offentliggjort, at ‘Deadwood’-forfatter David Milch blev tilknyttet som forfatter på sæson 3, og pludselig syntes fortsættelsen at nærme sig en realitet. Og nu er det efterhånden svært at forestille sig, at Pizzolatto ikke får mulighed for at bevise, at han er mere end et one hit wonder.

Læs også: De 20 bedste HBO-dramaserier nogensinde

Annonce