Netflix fornyer ‘Dear White People’ med sæson 2

Netflix fornyer ‘Dear White People’ med sæson 2

Instruktør Justin Simien havde held med at omsætte sin filmdebut ‘Dear White People’ til en slags serie-sequel af samme navn med fin succes.

Serien sætter med humoristisk tæft fokus på clashet mellem de sorte minoriteter og de hvide elever på et amerikansk eliteuniversitet med afsæt i en skandale, hvor de hvide elever holder kostumefest med blackface-tema.

Netflix har godt nok for nylig meldt ud, at de vil til at aflyse flere serier, men foreløbigt er de så tilfredse med ‘Dear White People’, at den får en opfølger. Indspilningerne af de 10 nye afsnit begynder senere på året, og sæsonen er sat til premiere i løbet af næste uge.

På nogle områder lykkedes serien endnu bedre end filmen med at udkrystallisere de interne forskelle og konflikter også blandt de sorte studerende, og særligt afsnittet, hvor en sikkerhedsvagt grundløst trækker en pistol mod en af hovedpersonerne, var stærkt.

»Der er en masse ting, som vi plantede i første sæson, som du måske slet ikke lægger mærke til ved første øjekast, men som kulminerer i det øjeblik, som jeg er meget begejstret for at udforske«, siger Justin Simien til The Hollywood Reporter.

Læs også: Anmeldelse af ‘Dear White People’ sæson 1

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold