Nyd gensyn med Carrie Fisher og kom med backstage i ny teaser for ‘Star Wars: The Last Jedi’

Disney delte gavmildt ud af spændende nyheder og nye trailers for kommende produktioner, da gigantkoncernen i går afholdt fan-kongressen D23 Expo i Californien. Også ‘Star Wars: The Last Jedi’ fik et PR-boost i form af en ny behind-the-scenes-teaser, der følger op på første trailer for næste kapitel i franchisen, som landede tilbage i april.

I teaseren får vi lidt nye billeder fra filmen, men først og fremmest kommer vi en tur backstage, hvor stemningen naturligvis er i top blandt castet med Daisy Ridley i front. Men særligt salig Carrie Fisher stråler, hvilket lover godt for gensynet med skuespillerinden, når ‘Star Wars: The Last Jedi’ rammer biograferne den 14. december.

Læs også: Første trailer til ‘Star Wars: The Last Jedi’ er her!

Advertisement