Se den roste – og virkelig sjove – åbningsscene på ‘Spider-Man: Homecoming’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Frem for at slæbe sig igennem edderkoppebid og Uncle Bens tragiske død igen, igen, lægger ’Spider-Man: Homecoming’ ud med en urkomisk introsekvens, hvori Peter Parker tager os med bag scenerne under opgøret mellem Captain America og Iron Man, der udspillede sig i sidste års alvorstunge ’Captain America: Civil War’.

Det er forfriskende selvironisk absurd at få optrevlet den håbløst ordinære rejselogistik bag actionbraget i Tyskland: En ekstatisk spændt Peter babysittes af Tony Starks mutte højrehånd Happy på flyrejsen til Europa, hvor den står på hotelindlogering, dragtpåklædning og møjsommelig transport til kamppladsen«.

Sådan skriver vores anmelder i sin lovprisende, femstjernede anmeldelse af den nye ‘Spider-Man’-film, der får premiere i dag. Og kan man ikke vente med at få serveret den lille åbningsperle i biografen, kan man faktisk allerede nu få syn for sagn.

Studiet bag har lagt Peter Parkers fire minutter lange hjemmevideo-optagelse ud på nettet, og det er virkelig en genialt tænkt start på en superheltefilm, der stikker radikalt ud fra, hvad vi er vant til.

Læs også: Anmeldelse af ‘Spider-Man: Homecoming’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af