Se Hodor fra ‘Game of Thrones’ udstille plasticflaskers tåbelighed i ny Sodastream-reklame

Når ‘Game of Thrones’ på mandag omsider vender tilbage til HBO Nordic med sin syvende sæson, vil en højtelsket karakter glimre ved sit fravær. Den debile, men gennemført gode og hjælpsomme Hodor (spillet af britiske Kristian Nairn) blev taget fra os halvvejs igennem sjette sæson, men til gengæld gør han nu post-humt comeback i en ny reklame for… Sodastream.

Reklamefilmen tager os på en tidsrejse til år 2136, hvor en miljøbevidst antropolog (spillet af Mayim Bialik fra ‘Big Bang Theory’) belærer en skoleklasse om menneskestammen The Homoschlepiens’ tåbelige overforbrug af plasticvandflasker på Museum of Unnatural History. Hodors ene replik er således skiftet ud med »water bottle!«, men fysiologien og det elskelige gemyt er det samme.

Læs også: Sådan ligger landet: Hvor alle karaktererne i ‘Game of Thrones’ er – og hvor de er på vej hen