Stephen Colbert skal producere animeret komedieserie om Trump

Stephen Colbert skal producere animeret komedieserie om Trump

Tidligere på året skrottede HBO Jon Stewarts animerede aktualitetsserie på grund af produktionsvanskeligheder, men nu tyder noget på, at Stewarts tidligere kollega, Stephen Colbert, har held med et lignende projekt.

Colbert skal producere en 10 afsnit lang animationsserie om Donald Trump. Showtime, kabelstationen bag serien, beskriver serien som »et karakterstudie set gennem øjnene på et opdigtet dokumentarhold« og en »workplace comedy«, hvor »kontoret tilfældigvis er ovalt«.

Desuden forlyder det, at serien vil følge Trump og hans omgangskreds fra familien over toppolitikere til golfprofessionelle i forsøget på at afdække, hvad der gør dem så »Trumpistiske«.

Serien er baseret på den animerede udgave af Donald Trump, der tidligere har optrådt i Colberts ’The Late Show’. Se en af hans optrædener nedenfor.

»Jeg ved, at der er mange folk, der har drømt om at gøre det her, så jeg er meget beæret over, at vores animerede præsident har besluttet sig for at invitere vores dokumentarhold ind i sin private verden. Jeg har set nogle af optagelserne, og jeg ser frem til at vise manden bag MAGA (Make America Great Again, red.)«, siger Stephen Colbert.

De 10 episoder varer en halv time hver og vil blive produceret tæt op ad udgivelsesdatoen for at give serien en flig af aktualitet. Første afsnit udkommer i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold