‘Game of Thrones’ inviterer bag kameraet på seneste afsnits spektakulære slutscener

Meningerne tyder på at være en smule delte om seneste afsnit af ‘Game of Thrones’ med titlen ‘Beyond The Wall’, der i kritikernes øjne begår en række fortælletekniske forbrydelser og logiske fejlslutninger, der tidligere var ikke-eksisterende i serien.

Men seriens flair for en stærk actionscene er stadig intakt, som slaget på den frosne sø tydeligt demonstrerede. Der var smæk for skillingen i så høj grad, at man næsten tilgav plottets kreative krumspring.

Som det også var tilfældet med The Loot Train Attack tidligere på sæsonen tilbyder HBO en tur bag kameraet på den majestætiske scene, der er filmet i Islands kolde klima. Hvad end man synes om scenen, så er det et imponerende kig bag kulissen på en af tidens dyreste serier. Dog tager de grønne skærme lidt af magien ud af zombie-isbjørne og ditto drager. Så kan du evt. nyde lidt mindre spoiler-y banter mellem det beskidte dusin, minus fem herunder:

Læs også: ’Game of Thrones’: Kom bag kameraet på den grandiose afslutning på ’The Spoils of War’