Hitserien ’Insecure’ er allerede fornyet til sæson tre

Hitserien ’Insecure’ er allerede fornyet til sæson tre
Issa Rae i 'Insecure'

Sæson to er kun lige begyndt, men HBO har allerede fornyet komedieserien ’Insecure’, der blev et stort hit, da den debuterede på HBO sidste år, med en tredje sæson.

Serien følger afroamerikanske Issas (Issa Rae) oplevelser med venskab, parforhold, karriere og raceanspændthed i et hverdagsportræt af det moderne USA.

Sæson et sluttede med bruddet mellem Issa og hendes mangeårige kæreste, og i begyndelsen af sæson to håber hun på at finde sammen med ham igen på trods af hans utroskab, men indser snart, at hun er nødt til at komme videre.

’Insecure’ er allerede blevet udråbt som en værdig aftager til Lena Dunhams netop afsluttede mesterserie ’Girls’, mens den desuden tilføjer en højst tiltrængt diversitet til HBO’s samlede udbud.

Det kom derfor ikke som en overraskelse, da serien blev fornyet med sæson to. Men at den allerede, få uger efter premieren på den nye sæson, er blevet forlænget med sæson tre hører trods alt til sjældenhederne.

Serien er delvist baseret på Issa Raes webserie ’The Misadventures of Awkward Black Girl’ fra 2011, og foruden hovedrollen agerer Rae også instruktør og manuskriptforfatter på serien, der hver sæson udkommer i otte afsnit af 30 minutter.

Læs også: ‘Insecure’ sæson 2: Issa Raes sadcom er blevet mere selvsikker – og lidt for chill