Netflix takkede nej til tre hitserier, inklusive ’The Handmaid’s Tale’

Netflix takkede nej til tre hitserier, inklusive ’The Handmaid’s Tale’
Elisabet Moss i sin Emmy-nominerede hovedrollepræstation i 'Handmaid's Tale'

Med gigasucceser som ’House of Cards’, ’Stranger Things’, ’Orange Is the New Black’ og senest ’13 Reasons Why’ er Netflix en af serietopspillerne. Men positionen kunne have været endnu stærkere cementeret, hvis tjenesten havde kendt sin besøgelsestid. Flere gange har de sagt nej til serier, de formentlig fortryder nu.

»Der har været mange af dem. Mange gange handler det ikke om en overvejelse af serien, men bare om timing«, fortæller den hovedansvarlige for Netflix’ egenproduktion, Ted Sarandos, til Variety.

»Vi kiggede på ’The Handmaid’s Tale’ for tre-fire år siden. Den var ikke i den kreative form, den har i dag. ’Mr. Robot’ er en serie, vi missede. Mærkeligt nok havde den muligvis passet bedre til Netlfix’«, siger en ærgerlig Sarandos og nævner desuden ’Transparent’ som anden serie, de takkede nej til.

Hvorfor Ted Sarandos mener, at tech-serien ’Mr. Robot’, der blev købt af basic cable-kanalen USA, havde været mere i Netflix’ ånd, bliver ikke konkretiseret.

Hvad angår Hulu-fænomet ’The Handmaid’s Tale’, kan Netflix trøste sig med, at de i november kommer med ’Alias Grace’, som er en anden adaption af forfatteren Margaret Atwood.

I slutningen af juli berettede Los Angeles Times om, at Netflix havde en gæld på svimlende 20 milliarder dollars på grund af den store investering i egenproduceret indhold (som dog også tæller andre produktionsselskabers produktioner).

Læs også: Emmy Awards: Tre kæmpe skuffelser blandt de nominerede – og tre glædelige overraskelser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af