»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Ny ‘Game of Thrones’-dokumentarserie gennemgår sæson 7 scene for scene

Hvis du er den lykkelige ejer af Special Extended Edition af ‘Ringenes Herre’-dvd’erne så ved du også, at de to medfølgende discs med ekstramateriale rummer så meget indhold, at man aldrig kommer helt til bunds i det. Det virker som et bundløst hul af undermenuer med nogenlunde interessant indhold.

Lidt den fornemmelse har man også af HBO’s nye web-serie, der går bag om ‘Game of Thrones’ – altså virkelig bag om ‘Game of Thrones’. De følger i forvejen hvert afsnit op med Cast Commentarys, et såkaldt ‘Inside The Episode’-segment, hvor instruktørerne, Weiss og Benioff analyserer det og ind i mellem særlige dekonstruktionsvideoer på 10-15 minutter af enkelte store slag og vigtige scener. Men det er åbenbart slet ikke nok.

Det er her ‘The Game Revealed’ kommer ind i billedet: En ny serierække fra HBO, der må siges at være for supernørderne. I ‘The Game Revealed’ gennemgås hver scene i den netop afsluttede sæson af de relevante filmfolk. I det første afsnit gennemtrawler de eksempelvis, hvordan Walder Frey-scenen blev skudt, hvordan drageporten ved Dragonstone blev sakset sammen med broen op til slottet, hvordan man laver en is-kæmpe og ikke mindst hvordan de fik Ed Sheeran med på galejen.

Det kan virke som overkill, men med tanke på at vi formodentlig skal vente mere end et år på nye ‘Game of Thrones’-afsnit, så tager vi imod alt det ‘Game of Thrones’-indhold, vi overhovedet kan komme i nærheden af.

Læs også: Disse fem ’Game of Thrones’-karakterer har fortjent deres egen spinoff

Advertisement