Robert Pattinson jagter New York-hotdogs som Gollum-karakter i skør kortfilm

‘Lost City of Z’-aktuelle Robert Pattinson pryder forsiden af denne måneds GQ Magazine – og med den forside følger også den flotte, hektiske kortfilm ‘Fear & Shame’, som Pattinson selv har skrevet dialogen til.

Udover at være en kuriøs Gollum-agtig jagt på New York-style hot dogs er kortfilmen også en tydelig reference til Pattinsons eget liv, hvor han efter ‘Twilight’-årene brugte meget energi på at flygte fra paparazzier og fans. For eksempel gemte han sig i bagagerum eller placerede flugtbiler rundt om i byen, hvis han havde brug det.

Teenage-hysteriet omkring Pattinson er stilnet af, men paranoiaen er den samme, som han illustrerer i videoen her. Men hvad gør man da ikke for en hotdog?

Læs også: ’The Lost City of Z’: Robert Pattinson overstråler Charlie Hunnam i distanceret jungleridt