Soundvenue præsenterer: Ungdomssensationen ’Team Hurricane’ – eneste biografchance i København, Aarhus og Odense

Soundvenue præsenterer: Ungdomssensationen ’Team Hurricane’ – eneste biografchance i København, Aarhus og Odense
Foto: Annika Berg

De er teenagere, de er sårbare, ærlige, provokerende, utilpassede, udenfor, ekstremt modige og helt igennem uimodståelige. Og er der nogen retfærdighed til, bliver de otte hovedroller i ’Team Hurricane’ efterårets store samtaleemne.

De otte piger blotter deres inderste følelser for kameraet og finder et smukt fællesskab i hinanden på en ungdomsklub. De kæmper med dyb usikkerhed, spiseforstyrrelser, seksualitet og dårlige forældre, og de taler om det hele på en måde, så unge vil føle sig forstået, og alle andre får et dybt intimt indblik i, hvad der foregår, når danske teenagere hænger ud.

Filmen er lige så vild og vovet som pigerne selv. En slags ’Fucking Åmål’ møder ’Spring Breakers’ møder de piger, der var for outrerede til ’Skam’ – eller en »punk-chick-flick«, som instruktøren bag, Annika Berg, kalder den. Berg har udviklet filmen i tæt samarbejde med de otte piger, der indtager rollerne, og som hun fandt på de sociale medier.

Man skal slå til, hvis man skal nå at se ’Team Hurricane’ på det store lærred. Filmen vises kun én gang i biografen i København, Odense og Aarhus, og vi er stolte af at kunne præsentere denne helt særlige begivenhed.

Ved alle tre visninger vil filmholdet selv være til stede, ligesom man i København vil kunne møde dem ved den store efterfest i Absalon på Vesterbro med live-acts fra The Tits, Baggrundsrøg, Nikoline, Michael Williams og Sara Morling, der også er en af pigerne fra filmen..

’Team Hurricane’ præsenteres i samarbejde med Angel Films, CinemaxX og Adomeit Film.

Køb billet til København 11. september HER.
Køb billet til Aarhus 12. september HER.
Køb billet til Odense 13. september HER.

’Team Hurricane’
CinemaxX
København 11. september, i Aarhus 12. september og i Odense 13. september, alle kl. 18.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
(Foto: Louise McLaughlin)
(Foto: Louise McLaughlin)
(Foto: Eja Penelope Roepstorff)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af