Teaser til ’Game of Thrones’-finalen lover episk stormøde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med blot syv episoder er næstsidste sæson af ’Game of Thrones’ snart ved vejs ende. Og ud fra teaseren til næste afsnit tyder alt på, at der er en episk finale i vente, når Jon Snow står ansigt til ansigt med Cersei Lannister.

Med taglinjen »Der er kun en krig, der betyder noget – og den er her« ser vi endelig ud til at få forenet alle fronter i kampen om Jerntronen i et skelsættende standoff. Et stormøde bliver afholdt i ruinen The Dragonpit, der i fordums tid var en prægtig borg i King’s Landing, hvor Targaryenernes drager kunne boltre sig.

Siden dynastiets fald ligger borgen i ruiner, og ganske passende er det her, Cersei tilsyneladende vælger at mødes med sine modstandere for at påminde Daenerys om hendes slægts forfald. Jaime, Tyrion, Jorah, Theon og Gendry er desuden til stede ved mødet, mens dragemoderen glimrer ved sit fravær.

Med sig har de forskellige statsoverhoveder deres respektive hære. Daenerys’ Unsullied står klar foran porten til King’s Landing og bliver gjort følge af hendes Dothraki-horde, der godt nok ser en anelse mindre faretruende ud foran de høje mure om Westeros’ hovedsæde.

Til søs ses Euron Greyjoys kæmpemæssige flåde, og vi kan forhåbentlig se frem til mere Pilou, der, på trods af mindeværdige enkeltstående scener, ikke har fået helt nok skærmtid i denne sæson.

I et interview med Deadline udtaler ’Beyond the Wall’-instruktøren, Alan Taylor, at sæsonens finale kommer til at toppe plotpunkterne i forrige afsnit. Det lyder altså, som om et sammenstød mellem alle de centrale spillere er nærtforestående. Og selvom vi var kritiske over for det næstsidste afsnit, kan vi næsten ikke vente.

Læs også: Tre hurtige spørgsmål og svar efter det nye afsnit

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 7 afsnit 6

Læs også: Seks grunde til, at sæsonens afgørende plot er himmelråbende idiotisk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af