Youtube-guld: Jon Snows gravearbejde efter drageglas forstyrrer Daenerys ved strategibordet

Artiklen rummer spoilers om handlingen i ‘Game of Thrones’, sæson 7.

The plot thickens i ‘Game of Thrones’. Jon Snow har omsider fået overbevist Daenerys om The White Walkers’ eksistens, og med ‘The Spoils of War’, mandagens spektakulære, actionprægede episode fire, har startskuddet til krigen over alle krige endelig lydt. Men det dér drageglas graver jo altså ikke sig selv ud af Dragonstone…

I en genial Youtube-video klippet sammen af scener fra episode tre får vi et bud på, hvor potentielt forstyrrende Jon Snows gravearbejde faktisk er for den ophængte Daenerys, der forsøger at planlægge sit næste træk over strategibordet. Den akavede stemning er i hvert fald til at skære igennem, når dragemoderen, Tyrion, Varys og Missandei diskuterer igennem højlydte bore- og bankelyde.

Læs også: ‘Game of Thrones’-fans er overbeviste om, at de har spottet fanfavorit fra bøgerne