Alicia Vikanders usandsynligt lange hals bliver til grin efter uheldigt photoshoppet ‘Tomb Raider’-plakat

Alicia Vikanders usandsynligt lange hals bliver til grin efter uheldigt photoshoppet ‘Tomb Raider’-plakat

Det sker relativt hyppigt (altid), at filmplakater bliver photoshoppet. Normalerweize er det ikke noget, du skal bide mærke i – det skal bare få alle The Avengers til at stå rigtigt i forhold til hinanden og gøre Scarlett Johanssons læber lidt rødere. Andre gange photoshopper grafikere to billeder sammen for at give heltinden, den helt rette positur. Det er for eksempel tilfældet med den nye plakat for ‘Tomb Raider’-rebootet med Alicia Vikander i titelrollen som gravrøveren Lara Croft.

Problemet opstår, når det får karakteren til at ligne et fugleskræmsel. Det er også tilfældet med ‘Tomb Raider’-plakaten, som den officielle Twitter-konto for filmen delte i går.

Der er givetvis sket det, at en grafiker hos Warner Brothers har siddet efter fyraftenstid for at få skygger, farver, en hårtot, der sidder forkert og alle de små detaljer til at poppe. Klokken 0.45 har vedkommende set sit arbejde igennem, nikket selvtilfreds over de små tweaks og sendt plakaten over til PR-afdelingen. Problemet opstår, når man ikke vurderer det store billede. Det gør Twitter heldigvis.

Rigtig mange brugere har nemlig bidt mærke i, hvad der ligner en unaturligt lang hals på Alicia Vikander, der godt kunne ligne et dårligt photoshop-job.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Efter en hurtig billedgoogling vil vi umiddelbart medgive, at Alicia Vikanders slanke statur giver hende en marginalt længere hals end gennemsnittet, men langt fra nok til at plakaten hænger sammen. Hvis du ikke lige kan se det ved første øjekast, så bliver det tydeligt, når halsen er gjort kortere.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Rigtig mange bragte andre film/tv-referencer i spil for at gøre grin med plakaten.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Andre kritiserede den efterhånden klichéfyldte ‘kig over skulderen, så vores liderlige mandeblik kan se både gården og gaden’-positur.

Uheldig filmplakat eller ej: Vi ser frem til Alicia Vikanders fortolkning af Lara Crofts skabelsesberetning. Den fulde trailer lander i dag – her er en teaser:

Here's a little teaser for #TombRaider releasing March 2018. Stay tuned for the full length trailer coming soon!

Et opslag delt af Daniel Wu 吴 彦 祖 (@thatdanielwu) den

Læs også: ‘Tomb Raider’-reboot: Se de første billeder af Alicia Vikander som Lara Croft

Advertisement