Netflix satser på europæisk gangsterdrama med serien ‘Suburra’ – tjek traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Italiensk film er andet end Paolo Sorrentino. Tony Servillo, som blandt andet havde hovedrollen i instruktørens ‘Il divo’ og ’Den store skønhed’, var således også med i ’Gomorrah’ fra 2008, som blev startskuddet til en række film og serier, der med afsæt i virkelige beretninger viser et moderne Italien dybt tilsmudset i korruption på alle niveauer i samfundet.

Sidste år kunne man herhjemme opleve Stefano Sollimas neon-noir ’Suburra’, og nu er Netflix-serien af samme navn klar til at afsløre, hvordan intet er helligt, når politikere, gangstere og sågar folk i Vatikanet udfolder deres magtspil i i en større dominoeffekt med vold og mord som slutresultat.

Præmissen er den samme for serieudgaven, der finder sted flere år før handlingen i filmen. Man følger tre unge mænd af forskellig baggrund og ambitioner, som må slå sig sammen for at indfri deres største drømme.

Hvis man kan forestille sig ’The Wire’ fortalt med samme mani som i Nicolas Winding Refns ’Pusher’-trilogi, så har man nogenlunde ’Suburra’, som er en af Netflix første store satsninger på originalproduceret europæisk indhold.

’Suburra’ kommer på tjenesten 6. oktober.

Læs også: Anmeldelse af ‘Suburra’ – skræmmende og effektiv gangsterfilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af