Armie Hammer forsvarer homosensationen ‘Call Me By Your Name’ på Twitter

Armie Hammer forsvarer homosensationen ‘Call Me By Your Name’ på Twitter
Timothée Chalamet og Armie Hammer i 'Call Me by Your Name'.

Armie Hammer kan ses i karrierens bedste rolle i den hypede Oscar-film ‘Call Me by Your Name’, som fik en fremragende modtagelse på årets Sundance-festival. Men det er ikke alle, der er lige begejstrede for den kommende film om to homoseksuelle unge mænd, som er instrueret af Luca Guadagnino.

For et par dage siden angreb skuespilleren James Woods (‘Once Upon a Time in America’) homoromancen på Twitter. Han citerede et tweet, som påpegede aldersforskellen på syv år mellem filmens to hovedroller spillet af Armie Hammer og breakout-stjernen Timothée Chalamet (‘Interstellar’).

Men Armie Hammer var hurtig til at gå i flæsket på den konservative skuespiller med et overlegent svar, der må have givet Woods blussende kinder:

»Datede du ikke en 19-årig, da du var 60…?«, spørger skuespilleren retorisk med henvisning til Woods’ forhold til den 19-årige Ashley Madison.

‘Call Me by Your Name’ er en af de tidlige Oscarfavoritter, og der skal mere til end en løftet pegefinger fra dobbeltmoralske Woods, før filmen bliver slået ud af kurs. Filmen forventes at få dansk premiere herhjemme i løbet af det nye år.

Læs også: Homosensationen ’Call Me by Your Name’ har fået en smuk første trailer

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.