Traileren til Guillermo del Toros Guldløvevinder ‘The Shape of Water’ lover fantasy af bedste skuffe

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De internationale kritikere har udråbt Guillermo del Toros Guldløvevinder ‘The Shape of Water’ til instruktørens bedste siden ‘Pans labyrint’. Og traileren giver os en stemningsfuld smagsprøve på mexicanerens romantiske fantasy-univers, der har den kolde krig som kulisse.

Sally Hawkins har fået store roser for hovedrollen som den stumme rengøringsdame Eliza, som danner et usandsynligt bånd med en tilfangetaget havmand på den militærbase, hvor hun arbejder. Mange spår allerede nu rollen som en sværvægter i kampen om Oscar-statuetten, og i traileren får vi et glimt af Elizas romantiske forhold med det magiske havvæsen, mens hun også jorder Michael Shannons onde militærofficer ved hjælp af tegnsprog.

Hawkins og Shannon gøres selskab af Oscar-nominerede Richard Jenkins (‘The Visitor’) og Oscar-vinder Octavia Spencer (‘The Help’) i en af vinterens mest ventede film, der også har et markant dansk islæt.

Filmen er nemlig fotograferet af danske Dan Laustsen, som også arbejdede sammen med del Toro på hans forrige film ‘Crimson Peak’. Og der er ingen tvivl om, at Laustsen har gjort et fremragende stykke arbejde på ‘The Shape of Water’.

Filmen kan ses i de danske biografer den 22. februar – lige i tide til det helt store Oscarræs.

Læs også: Venedig: Guillermo del Toro er tilbage for fuld udblæsning – mens Oscar-billedet tegner sig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af