Gwendoline Christie: Tormund og Brienne-romancen fortsætter mellem ‘Game of Thrones’-optagelser

Hvis man absolut skal shippe et par i ‘Game of Thrones’, så er Brienne Tarth fra Tarth og Tormund Giantsbane fra oppe nordpå det absolut bedste par, fordi det føles både så rigtigt og så forkert. Rigtigt, fordi de har samme statur, samme kampgejst og samme trofasthed (og derudover har de ingen blodrelationer og i øvrigt alle kønsorganer intakt) og forkert, fordi den ene er vild, den anden er tilknappet og konservativ.

Annonce

I ‘Game of Thrones’ er det ikke blevet til andet end tilnærmelser fra Tormunds side, men lur mig om ikke vi får et hedt øjeblik mellem dem i sæson 8. Det håber Kristofer Hivju, der spiller rollen som Tormund, i al fald. Endda i så høj grad, at han ikke har i sinde at lægge tilnærmelserne fra sig, når kameraerne er slukket.

Det fortæller Gwendoline Christie i et interview med Seth Meyers, hvor hun blandt andet beretter om, at hans kneppeøjne og tungeboksning med fødevarer fortsætter off screen. Det får os så absolut ikke til at elske hverken Gwendoline Christie eller Kristofer Hivju mindre – eller Tormund og Brienne for den sags skyld.

Læs også: Internet-guld: The Hound synger for Tormund på settet til ‘Game of Thrones’

Advertisement