Jared Leto var blind under alle optagelserne til ‘Blade Runner 2049’

Jared Leto var blind under alle optagelserne til ‘Blade Runner 2049’
Jared Leto i 'Blade Runner 2049'.

Sidste år skabte Jared Leto overskrifter, da han sendte sine medskuespillere fra ‘Suicide Squad’ levende rotter og brugte kondomer som en del af sin ekstreme method acting, hvor han også uden for optagelserne agerede in character som Jokeren.

I den kommende ‘Blade Runner 2049’ spiller Leto en ond og blind replikant-fremstiller, og ikke overraskende gik skuespilleren igen til yderligheder i forvandlingen til rollen som skurken Niander Wallace. Denne gang involverede skuespillerens metode et par uigennemsigtige kontaktlinser, der på autentisk vis gjorde skuespilleren blind.

»Vi havde alle hørt historier om Jared, og hvordan han transformerer sig til karakterer, men ikke engang det forberedte mig på, hvad der var på vej«, udtaler instruktør Denis Villeneuve til The Wall Street Journal.

»Han kom ind i rummet og kunne slet ikke se. Han gik med en assistent, meget langsomt – det var som at se Jesus gå ind i templet. Alle blev musestille, og der opstod en form for helligt øjeblik. Alle var i ærefrygt. Det var smukt og rørende – jeg var rørt til tårer, og det var kun en kameratest!«, fortsætter ‘Blade Runner’-instruktøren.

Der er vist ingen tvivl om, at Jared Leto er den mest oplagte kandidat til kongen af method acting, når den nuværende regent Daniel Day Lewis snart abdicerer.

‘Blade Runner 2049’ får premiere den 5. oktober, mens den yderliggående skuespiller også kan opleves i Martin Zandvliets ‘The Outsider’, der endnu ikke har fået dansk premieredato.

Læs også: Jared Letos fem vildeste pranks under optagelserne til ’Suicide Squad’

Læs også: Jared Leto er skabergud i ny kortfilm før ‘Blade Runner 2049’