Jennifer Lawrence udfordrer Jimmy Fallon i øksekast og genskaber ved et tilfælde et historisk tv-øjeblik

Øksekast kunne godt ende som 2018’s store sports-/wellness-dille, som enhver Hollywood-skuespiller og blogger passioneret dyrker. Der er i hvert fald noget nærmest terapeutisk over at se Jennifer Lawrence, tyre en økse for fuld kraft mod en trævæg i den lille dyst, som hun orkestrerede under sit besøg hos Jimmy Fallon i går, særligt med klodens tilstand for øje. Det føles bare godt.

Og selvom den selvudråbte ekspert i øksekast Jennifer Lawrence ikke rammer noget som helst, så kaster hun økserne med så meget aggression, at enhver cowboy af træ ville dø af skræk, hvis de stod over for hende.

At øksen plantet i skridtet på den stakkels cowboy nærmest én til én udgør et ekko af en lignende situation helt tilbage i 60’erne hos Fallons genredefinerende forgænger Johnny Carson, er bare prikken over i’et.

Jimmy Fallon viser sig at være marginalt bedre end Jennifer Lawrence i 2017-versionen, men hans komiske timing kan ikke helt måle sig med Johnny Carson.

Lawrence var i studiet for at tale om Darren Aronofskys ‘Mother!’, der har premiere i morgen.

Læs også: Jennifer Lawrence var tæt på at blive sindssyg af ’Mother!’ – reddet af The Kardashians