Kevin Spacey er uigenkendelig som olieboss i trailer til Ridley Scotts ‘All the Money in the World’

Veteranen Ridley Scott havde for få måneder siden premiere på ‘Alien: Covenant’, der ikke faldt i særlig god jord hos hverken anmeldere eller fans af franchisen. Heldigvis for ham har han en mere klassisk Oscar-baity biopic klar i baghånden, ‘All the Money in The World’.

Den handler om oliemogulen Jean Paul Getty, hvis barnebarn og arving John bliver kidnappet i 1973, hvorefter en løsesum på 17 millioner dollars bliver forlangt. Det starter intense forhandlinger mellem Getty-familien og kidnapperne, men også uroligheder på olieimperiets interne linjer.

Ridley Scott har associeret sig med et topcast bestående af Mark Wahlberg som forhandleren Fletcher Case, Michelle Williams (en af tidens klart bedste skuespillere!) som Johns mor Gail og ikke mindst en voldsomt sminket Kevin Spacey som familieoverhovedet Jean Paul Getty, der ligner den tyske skuespiller Bruno Ganz’ ukendte tvilling. Den kidnappede John Paul Getty III varetages af Charlie Plummer, som for tiden henrykker på diverse filmfestivaler med hovedrollen i Andrew Haighs ‘Lean on Pete’.

‘All the Money in the World’ er det andet projekt om den famøse Getty-kidnapning, vi kan se frem til, eftersom makkerparret Danny Boyle og Simon Beaufoy (‘Slumdog Millionaire’ og ‘127 Hours’) til januar kommer med en antologiserie for FX kaldet ‘Trust’ med Donald Sutherland, Hilary Swank og Brendan Fraser.

Trailerens soundtrack er The Zombies ‘Time of the Season’, og ‘All in the Money in the World’ udkommer meget passende i den tid på året, hvor Oscar-bølgen for alvor skyller ind. I Danmark har filmen dog først premiere 8. februar.

Læs også: Et tidligt kig i krystalkuglen: Her er sæsonens Oscar-favoritter lige nu