Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese reteamer om præsidentfilm

Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese reteamer om præsidentfilm
Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio.
Foto: Dave Kotinsky/Gettyimages

Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese slår endnu en gang pjalterne sammen. Denne gang med en film om den amerikanske præsident Teddy Roosevelt. Det skriver Deadline.

Teddy Roosevelt måtte som bare 42-årig overtage posten som commander-in-chief fra sin stilling som vicepræsident efter mordet på præsident William McKinley i 1901.

Det vides endnu ikke, hvilken del af præsidentens liv den kommende biopic vil fokusere på, men der er rigeligt at tage fat på. Roosevelt vandt Nobels fredpris for sine bestræbelser på at afslutte den russisk-japanske krig, mens han i gennem sin karriere også kæmpede for at bevare naturparker, skove og reservater.

Og man kunne sagtens forestille sig, at det er Roosevelts miljøbevidsthed, som har banet vej for den kommende film, der produceres af DiCaprios selskab Appian Way. Som bekendt er DiCaprio klimaambassadør for FN og en stor fortaler for en ny livsstil, hvor mennesket lever i balance med naturen.

Scorsese og DiCaprio har tidligere arbejdet sammen på hele fem produktionen, herunder ‘Gangs of New York’, ‘The Aviator’, ‘Shutter Island’, ‘The Departed’, som sikrede Scorsese sin første og indtil videre eneste Oscar for instruktion og senest ‘The Wolf of Wall Street’.

Foruden Teddy Roosevelt arbejder Scorsese på yderligere to DiCaprio-projekter – nemlig filmatiseringerne af krimithrillerne ‘The Devil in the White City’ og ‘Killers of the Flower Moon’. Det vides endnu ikke, hvilken film som duoen vil kaste sig over først.

Læs også: Leonardo DiCaprio skal spille navnefællen da Vinci efter heftig auktionskrig

Sponsoreret indhold
Hver lørdag fra klokken 23 ...
... forvandles Hotel Cecil til Cecil AM. Kom indenfor og mærk stemningen.
Cecil AM