Netflix trækker afsnit af børneserie efter mor opdager en penis i baggrunden

Netflix trækker afsnit af børneserie efter mor opdager en penis i baggrunden

Kender du den tyske børneanimationsserie ‘Bien Maja’? Nej, vel. Det er en serie om, ja, bien Maja, der vokser fra at være en eventyrlysten bi, til et modent, fornuftigt medlem af bi-samfundet, som indtil for nylig kunne ses i 52 afsnit (!) på Netflix. Men det tal er hurtigt blevet reduceret til 51. Det er nemlig kommet frem, at serien i et enkelt afsnit promoverede en nærmest satanisk agenda ved at inddrage eksplicitte symboler, der er skabt til at korrumpere forsvarsløse børns underbevidsthed!

I en scene fra afsnit 35 af sæson 1 er der nemlig tegnet en stor penis på en hul træstamme i baggrunden. Det er en chokeret amerikansk mor, der først gjorde den gruopvækkende opdagelse. Hun delte rædslen i en nu slettet video på Facebook, hvor hun dokumenterer, hvordan den øjensynligt uskyldige serie viser pikke i børnehøjde.

Heldigvis har nogen gemt den og delt den på YouTube:

Det er lidt utydeligt i videoen, men heldigvis har en anden årvågen amerikansk mor fanget sædelighedsforbrydelsen i billedform – #dick:

Det har bragt flere Twitter-brugere i decideret chok, mens dem med latrinær humor klasker sig på låret af grin.

Annonce

Men sagen stikker endnu dybere. ‘Bien Maja’ er baseret på en tysk børnebog, der stammer helt tilbage fra 1912, så hvem kan overhovedet vide sig sikker? Netflix har i al fald valgt at fjerne afsnittet.

Hvorom det naturligvis er en upassende joke, så kan den ikke bringe europæisk pis særligt meget over temperaturen lunken. Hvis man først går ned ad den sti, så er det vel også forkasteligt, at Jerry hamrer Tom i hovedet eller Grimm E. Ulv og Hjulben sprænger hinanden i luften? Men det har man naturligvis ikke tradition for at være harm over i USA.

Som et barn i Danmark, der er vokset op med at se falske bryster på busserne, lærer om forplantningens lyksaligheder gennem programmer som ‘Bodybio’ og med muligheden for at låne børnebogen ‘Sådan Får Man Et Barn’ på biblioteket, kan en tegnet penis ikke chokere så meget. Vi kan i stedet andre telepatere en fistbump til animatorerne bag serien (Seth fra ‘Superbad’, er det dig?) og lykønske dem med, at deres fænomenale in-joke i første omgang strøg forbi Netflixs censur-høge.

Læs også: Netflix tager pis på sine egne serier med hjælp fra Ellen DeGeneres, Chris Rock, Dave Chappelle og Jerry Seinfeld