Quentin Tarantinos sidste filmprojekt kan blive ‘Star Trek’

Quentin Tarantinos sidste filmprojekt kan blive ‘Star Trek’
'Star Trek: Discovery'.

Quentin Tarantino har adskillige gange fortalt, at han kun vil lave ti film i alt, før han går på pension, og i sommer offentliggjorde han sit niende projekt om Charlie Manson-mordene. Og nu er et gammelt rygte blevet vækket til live igen i forbindelse med premieren på den nye tv-serie ‘Star Trek: Discovery’.

For to år siden erklærede Tarantino sin kærlighed til ‘Star Trek’-serierne, mens han bemærkede, at »man snildt kunne tage nogle af de fantastiske, klassiske ‘Star Trek’-episoder og udvide dem til 90 minutter eller mere« i et interview med podcasten Nerdist.

Men hvad så? Quentin Tarantino er trods alt en omskiftelig mand, for hvem idéerne flyder frit. Men tabloid-kanalen TMZ har pustet nyt liv i instruktørens udtalelse, da de for nylig fangede ham i lufthavnen, hvor han sagde, at »det ville være værd at have et møde (om en filmatisering af ‘Star Trek’, red.)«.

Intet ligger dog fast, og det ville nok komme som en overraskelse for alle, hvis Tarantino benytter sit sidste skud i bøssen på at adaptere en af episoderne fra den legendariske tv-serie.

Den amerikanske auteur har dog allerede nævnt, at tv-produktioner ikke tæller med i hans regnskab. Så måske han snarere vil komme til at sætte sit aftryk på ‘Star Trek: Discovery’-serien, der havde premiere i nat?

Læs også: Tarantinos to sidste film kan blive en gangsterfilm og en… bilradiofilm

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold