Se Thormund, The Hound og Jorah spille ømt Tom Waits-cover backstage

Se Thormund, The Hound og Jorah spille ømt Tom Waits-cover backstage

Brotherhood Without Banjos er tilbage! I sidste uge blev vi benådet med internetguld af fineste karat, da skuespilleren inde i ‘Game of Thrones’-karakteren Thormund Giantsbane, Kristofer Hivju, lagde en video op på sin Instagram, hvor Rory McCann aka The Hound spillede en guitarserenade for sin ven på det råkolde set i Island.

Nu har Hivju så uploadet endnu en video, hvor bandet spiller en øm version af Tom Waits’ ‘I Hope That I Don’t Fall In Love You’ og desuden er vokset med et par medlemmer – Jorah Mormont (Iain Glen) og Beric Dondarrion (Richard Dormer) tager sig af henholdsvis guitar og ukulele.

‘Anthem Over Season Seven End’ kalder Hivju kækt The Brotherhood Without Banjos’ seneste hit, og ja, hermed er der lidt at varme sig på, hvis ‘GoT’-blues’en skulle trænge sig på.

Læs også: The Hound om Cleganebowl: »Bring it on!«

Annonce