Soundvenue & CPH PIX præsenterer: Det storroste homo-ungdomsdrama ’Beach Rats’

Soundvenue & CPH PIX præsenterer: Det storroste homo-ungdomsdrama ’Beach Rats’
'Beach Rats'

Se traileren til den amerikanske indieperle ’Beach Rats’ nedenfor, og du vil få en fornemmelse for den svedige stemning og rastløse nerve, som Eliza Hittman sætter i scene med sin blot anden film.

Den 19-årige døgenigt Frankie har en skarpsleben krop, men intet andet mål med livet. Han hænger ud med sine homofobiske venner i yderkanten af Brooklyn, men om aftenen cruiser han rundt på stranden på Coney Island for i al hemmelighed at dyrke sex med ældre mænd.

Han prøver at holde sine seksuelle tilbøjeligheder skjult for sin nye kæreste Simone, men mellem hende, hans sørgende mor, de dagdrivende vennerne og hans natlige eskapader er kedlen så meget i kog, at det kun er et spørgsmål om tid, før den eksploderer.

Vi er stolte af at præsentere ’Beach Rats’ under CPH PIX som en del af filmserien Made Indie USA. Det er nemlig ikke blot en opsigtsvækkende homofilm, der fortjener at blive nævnt i sammenhæng med nyklassikere som ’Weekend’, ’Adéles liv’ og ’Moonlight’, men en kunstnerisk overbevisende fortælling med en umiskendelig break out-præstation fra Harris Dickinson i hovedrollen. Ham kommer vi til at høre meget mere til.

I sin anmeldelse til den sjældne topkarakter A skriver The Playlist, at filmen er både »sexuel og usexet – en gennemgående erotiseret film, der har til hensigt at skabe rædsel«. Mens The Hollywood Reporter i en tilsvarende hyldest bemærker, at filmen, som det formentlig ikke bliver muligt at se i en dansk biograf ud over CPH PIX, er et »råt observerende portræt, som efterlader et jagende indtryk«.

Køb billet HER – og tilmed Facebook-event HER.

’Beach Rats’
Fredag den 29. september 21.15
Gloria Biografen i København

Læs også: Soundvenue & CPH PIX præsenterer Casey Affleck og Rooney Mara i spøgelsesmiraklet ‘A Ghost Story’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af