Stephen Colberts Emmy-åbningstale er én lang Trump-sviner – med besøg af Chance the Rapper

Stephen Colberts Emmy-åbningstale er én lang Trump-sviner – med besøg af Chance the Rapper
Stephen Colbert under 'Handmaid's Tale'-dansenummer i starten af Emmy-showet. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Som man kunne have forventet, blev Stephen Colberts første tørn som vært ved Emmy-prisuddelingen en lang boksekamp med Hollywoods persona non grata nummer et – Donald Trump.

Allerede i de første minutter af Colberts åbningsmonolog blev kimen lagt til en gedigen, i sidste ende 16-minutter lang sviner, der aldrig gik mere end et par skridt væk fra Det Hvide Hus.

»Tv-industrien boomer, der er over 450 originale tv-serier i år. Selvfølgelig er der ingen, der kan se så meget tv, udover præsidenten, som virker til at have rigeligt med fritid til den slags… Jeg ser frem til hans tweets«.

Senere udråbte Colbert Trump til det forgangne års største tv-stjerne. Side om side med Alec Baldwin, der også vandt en Emmy for sit skarpe portræt af præsidenten i ‘Saturday Night Live’.

»Vi ved alle sammen, at Emmyerne betyder meget for Trump, fordi han var nomineret flere gange for ‘Celebrity Apprentice’, men aldrig vandt. Hvorfor gav I ham ikke en Emmy? Jeg siger jer, hvis han havde vundet en Emmy, ville han sikkert ikke være stillet op som præsident«.

Der blev dog også plads til en masse jokes om aktuelle tv-serier, og i startens musikdel dukkede ingen ringere end Chance the Rapper op for at levere lidt rim på ‘Bobs’ Burgers’ og ‘Brooklyn Nine-Nine’, inklusive en efterlysning efter serier, hvor politiet bliver dømt.

»I like ‘Brooklyn Nine-Nine / In fact I’m addicted / But where’s the cop show where one gets convicted«.

Boom.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Big Littles Lies’ dominerede Emmy-priserne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af