Stephen Colbert viser sit live-meltdown i solidaritet med udhængt kollega

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvem kan man finde trøst hos, når der bliver leaket et klip, hvor man laver en Bertel Haarder-style og gør sig til national pauseklovn i et anfald af banden og svovlen? Fra Stephen Colbert, selvfølgelig.

I sidste uge cirkulered en optagelse på internettet, hvor den politiske kommentator, Lawrence O’Donnell, i flere minutter spasser helt ud over tekniske udsving i sit program ’The Last Word’, der siden går over i gennemgående lede over alt og alle omkring produktionen.

»Stop med at hamre! Stop med at hamre! Hvem har hammeren? Hvor er den? Hvor er hammeren?! En eller anden går derop nu og får dem til at stoppe med at hamre! STOP MED AT HAMRE!«, råber den normalt meget distingverede O’Donnell febrilsk.

Stephen Colbert kunne ikke lade vredesudbruddet gå ubemærket hen (»han gik fra nul til far på tredjedagen af familieudflugten!«). Men i stedet for at køre videre på den offentlige latterliggørelse af O’Donnell har ’The Late Show’-værten lavet et morsomt, men også meget sympatisk move ved at vise ’optagelser’ fra dengang, den ellers superprofessionelle Colbert fik nok af at høre om juletraditioner i sin øresnegl.

Læs også: Nøgen Stephen Colbert er en velskabt, men fejlbehæftet ‘Westworld’-robot i Emmy-sketch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af