»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Tom Cruise efter anklager om falsk røv: »Jeg mooner selv i mine film«

Tom Cruise efter anklager om falsk røv: »Jeg mooner selv i mine film«
Tom Cruise til et fan-arrangement i forbindelse med premieren på 'The Mummy', juni 2017.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

En random frame fra Tom Cruises krigsfilm ‘Valkyrie’ fra 2008 blev sidste måned genstand for en numse-orienteret konspirationsteori. I det umanerligt kortvarige skud ser det nemlig ud som om, at Tom Cruise har været en tur forbi Jennifer Lopez’ plastickirurg for at få lidt mere fylde i bagpartiet. Eller også er han blevet udstyret med en numse-protese. Eller også er han i den scene blevet udskiftet med en bagfager stunt double.

Det var i hvert fald det, de uundgåelige konspirationsteorier gik på i sidste måned, der minutiøst gennemgik scenen i YouTube-videoer og på internetfora.

Det har nu tvunget Tom Cruise til rent faktisk at forholde sig til spekulationerne i et interview med Screen Rant. Og manden – der også laver alle sine stunts selv – kan pure afvise rygterne, som han på daværende tidspunkt ikke havde hørt om.

»Det havde jeg ingen anelse om. Der var ingen proteser i ‘Valkyrie’. Nej«, sagde han til Screen Rant.

I sin seneste film ‘American Made’ viser Tom Cruise mere røv end sædvanligt som en del af en løbende joke i filmen og også her kan han berolige fans om, at det er Tom Cruises røv fra start til slut.

»Det er mig. Der er ingen CGI. Jeg mooner selv i mine film. Så lad det være offentligt kendt: Jeg mooner selv i mine film«.

Endelig kan vi sove roligt igen.

Læs også: Run Cruise, Run! Tom Cruises 25 år med løb i film kogt ned til et langt supercut

Advertisement