Tom Cruise efter anklager om falsk røv: »Jeg mooner selv i mine film«

Tom Cruise efter anklager om falsk røv: »Jeg mooner selv i mine film«
Tom Cruise til et fan-arrangement i forbindelse med premieren på 'The Mummy', juni 2017.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

En random frame fra Tom Cruises krigsfilm ‘Valkyrie’ fra 2008 blev sidste måned genstand for en numse-orienteret konspirationsteori. I det umanerligt kortvarige skud ser det nemlig ud som om, at Tom Cruise har været en tur forbi Jennifer Lopez’ plastickirurg for at få lidt mere fylde i bagpartiet. Eller også er han blevet udstyret med en numse-protese. Eller også er han i den scene blevet udskiftet med en bagfager stunt double.

Det var i hvert fald det, de uundgåelige konspirationsteorier gik på i sidste måned, der minutiøst gennemgik scenen i YouTube-videoer og på internetfora.

Det har nu tvunget Tom Cruise til rent faktisk at forholde sig til spekulationerne i et interview med Screen Rant. Og manden – der også laver alle sine stunts selv – kan pure afvise rygterne, som han på daværende tidspunkt ikke havde hørt om.

»Det havde jeg ingen anelse om. Der var ingen proteser i ‘Valkyrie’. Nej«, sagde han til Screen Rant.

I sin seneste film ‘American Made’ viser Tom Cruise mere røv end sædvanligt som en del af en løbende joke i filmen og også her kan han berolige fans om, at det er Tom Cruises røv fra start til slut.

»Det er mig. Der er ingen CGI. Jeg mooner selv i mine film. Så lad det være offentligt kendt: Jeg mooner selv i mine film«.

Endelig kan vi sove roligt igen.

Læs også: Run Cruise, Run! Tom Cruises 25 år med løb i film kogt ned til et langt supercut

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.