TV 2 Zulus nye Mikael Wulff-serie ‘Perfekte steder’ har fået sin første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TV 2 har lanceret en ny fiktionsstrategi, der betyder flere serier på både hovedkanalen og TV 2 Zulu.

Én af de første satsninger i den nye strategi er ungdomsserien ‘Perfekte steder’, der er skrevet og instrueret af Mikael Wulff, komikeren der ikke mindst er kendt som den ene halvdel af Wulffmorgenthaler.

I serien spiller Gustav Dyekjær Giese (‘Nordvest’) og Sara Hjort Ditlevsen (‘Undskyld jeg forstyrrer’, ‘Gidseltagningen’, ‘Rita’) hovedrollerne som Tobias og Rose, to modsætninger, der mødes og forelsker sig.

Vi præsenterer her den første teaser til serien, som antyder, at serien lægger sig i en lidt anden genre, end man normalt forbinder Mikael Wulff med. Med dens skildring af en vennegruppe, som tæller Hella Joofs datter Olivia Joof, kunne man godt tænke, at den var en afløser for Zulus sitcom-flagskib ‘Sjit Happens’, der nu er slut. Og det er den måske også på en måde, men serien er primært seriøs i sit anslag, og så udspiller dens otte afsnit sig i realtid i den forstand, at hvert afsnits 25 minutter også er 25 minutter i seriens univers.

Mikael Wulff udtaler i en pressemeddelelse:

»Efter mange år med komik ønskede jeg at lave en fortælling, der har en helt anden stemning. ‘Perfekte Steder’ er en romantisk, intim kærlighedshistorie, der skildrer en usandsynlig, men alligevel uundgåelig forelskelse, sådan som jeg drømmer om, at en forelskelse er, når det er sommer, og man er midt i 20’erne. Før livet handler om realkreditlån og at hente børn. En sommer, hvor alt føles intenst og ustyrligt. Hvis man ikke føler noget, når man ser denne serie, er man blevet ældgammel og har mistet livsgnisten. Så enkelt er det«.

‘Perfekte steder’ får premiere på TV 2 Zulu og TV 2 Play 10. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af