Alec Baldwin trækker i Trump-kostumet igen: Se den spiddende ‘SNL’-sketch

Ikke overraskende fik Donald Trump med grovfilen ved ‘Saturday Night Live’-sæsonstarten. I aftenens åbningssketch indtog Alec Baldwin igen sin rolle som Trump-imitator i en sketch, der spidder den amerikanske præsidents håndtering af naturkatastroferne, der i den seneste tid har raseret i Sydamerika.

Her kommer Trump-figuren blandt andet i problemer, da han tager et opkald fra borgmesteren af San Juan i Puerto Rico, Carmen Yulin Cruz, hvor hun beder ham om at reagere på situationen. Trump bliver sur og kalder hende en »nasty woman«, hvorefter Kate McKinnon i rollen som justitsministeren Jeff Sessions trygler Trump om ikke at tweete sit kvindehad.

Baldwin har netop vundet en Emmy for sin Trump-imitation, og mon ikke han i den kommende ‘SNL’-sæson vil få rigeligt med anledning til at skabe satire over den amerikanske kaospræsident.

Læs også: Melissa McCarthy og Alec Baldwin brillerer som Spicer og Trump i nye ’SNL’-sketches