‘American Psycho’ møder ‘Heathers’ i trailer til den hypede ‘Thoroughbreds’

’Thoroughbreds’ er titlen på teatermanden Cory Finleys debutfilm, som publikum, anmeldere og indkøbere flippede ud over ved Sundance Film Festival i starten af året. Den har netop haft visning på London Film Festival, hvor reaktionen var lige så overstadig, og en trailer er samtidig kommet ud, så man kan danne sig idé om, hvad hypen går på.

Finley overfører et teatermanuskript til film, men der er et godt stykke til de skrå brædder i ’Thoroughbreds’ vildt stiliserede billedside og sorte voldssatire, hvor to overklassepiger kun kan finde glæde sammen ved at udgyde lidt blod.

Indiewires anmelder har beskrevet den som ’American Psycho’ møder ’Heathers instrueret af ’Oldboy’-instruktøren Park Chan-wook. Teaterdelen mærkes i dens få locations, men dens projekt med at blande hitchcocksk suspense og udspy kapitalistisk galde skulle fungere til perfektion.

De to sociopatiske piger spilles af to af supertalentfulde Anya Taylor-Joy (’The Witch’, ’Split’) og Olivia Cooke (’Me and Earl and the Dying Girl’), mens det samtidig er en af den alt for tidligt afdøde Anton Yelchins sidste roller.

’Thoroughbreds’ har amerikansk premiere til marts næste år, mens vi bare kan håbe på, at vi får den at se i de danske biografer.

Læs også: Vi udråber: De største skuespillergennembrud i 2016