Mød seriernes nye seje singlemor i trailer til serien ‘SMILF’

Mød seriernes nye seje singlemor i trailer til serien ‘SMILF’
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pamela Adlons Sam Fox-karakter fra ‘Better Things’ er en af de sejeste alenemødre, man kan forestille sig, og snart kan hun få selskab af arbejderklassekvinden Bridgette Bird i den nye serie ‘SMILF’.

Titlen kommer af drengerøvsudtrykket »single mom I’d like to fuck«, men serien skildrer ikke umiddelbart Bridgette, spillet af Frankie Shaw (‘Mr. Robot’), som objekt.

Tværtimod ligner det en kærlig og meget komisk skildring af en twentysomething alenemor fra South Boston, som på bedste vis forsøger at tage hånd om hverdagen med et lille barn og samtidig som ung attraktivt menneske få sex, kærlighed og karriere til at passe ind.

Frankie Shaw er den store primus motor bag den semibiografiske ‘SMILF’, som hun både har skrevet, instrueret, produceret og indtager hovedrollen i. Serien kommer af en kortfilm af samme navn, som Shaw vandt Juryprisen for ved Sundance i 2015.

‘SMILF’ forventes at komme på HBO Nordic 6. november.

Læs også: ’Better Things’ sæson 2: Sjældent er forældreskab skildret så sjovt, rørende og rammende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af