Ethan Hawke har kun tid til at dræbe i trailer til ’24 Hours To Live’

Ethan Hawke har måske aldrig været bedre end nu, og man må tage hatten af for, at han modsat andre jævnaldrende kollegaer kan zigzagge mellem små film som ‘Maggie’s Plan’, ‘Born to Be Blue’ og ‘Maudie’ og diverse på papiret tvivlsomme genreting, uden at det tilsyneladende slider på hans stjerne eller indie-cred.

Han udlåner næste gang sin karisma og kradse røst til ’24 Hours To Live’, der hører til de tvivlsomme genreting med en hævnpræmis, man troede var kørt af sporet med ‘Taken’-efterfølgerne og dennes kopier, men som har fået nyt liv med ‘John Wick’-filmenes succes.

Det er således også nogle af producenterne bag Keanu Reeves-franchisen, der har haft fidus i at se Ethan Hawke på rampage som lejemorderen Travis Conrad, der genopstår fra de døde og nu har et døgn til at dræbe en masse mennesker, inden en tidsindstillet bombe sprænger inden i ham.

Hjernedødsfaktoren er til stede, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel i denne undergenre, som helst skal køre på overdrevet ud fra ideen om, at tomme tønder buldrer mest.

Læs også: ‘John Wick: Chapter 2’: En lidt for selvhøjtidelig drengerøvsfilm

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold