‘Game of Thrones’: Nikolaj Coster-Waldau tror ikke på HBO’s udmeldte antispoilertaktik

‘Game of Thrones’: Nikolaj Coster-Waldau tror ikke på HBO’s udmeldte antispoilertaktik
Nikolaj Coster-Waldau i 'Game of Thrones'.

For et par uger siden udtalte HBO-chef Casey Bloys, at planen er at optage flere slutninger på ‘Game of Thrones’ sæson otte for at undgå spoilers. Men det ville være »rigtig dumt«, siger danske Nikolaj Coster-Waldau i et interview med webmagasinet Marie Claire.

»De ved, hvor dyrt det er at filme. Du spilder ikke 100.000 dollars om dagen på at filme noget, du ikke vil bruge. Det kommer ikke til at ske«, fortsætter skuespilleren, der synes at antyde, at HBO er kommet med udmeldingen for at narre fjenden.

‘Game of Thrones’ har dog højnet sine budgetter væsentligt, så måske en del af pengene går til at undgå spoilers? HBO har i de sidste tre sæsoner haft store problemer med leaks, ligesom de dedikerede fans og de omfangsrige fanteorier har formået at gætte mange af de væsentlige udviklinger i serien.

Nikolaj Coster-Waldau understreger, at han endnu ikke har læst manuskriptet, men altså ikke tror på, at de alternative slutninger vil blive til noget.

Læs også: Vores fem største spørgsmål før sidste sæson ’Game of Thrones’

Annonce