Julia Roberts genopliver alle sine roller på ti minutter hos James Corden

Hvor hurtigt kan man gennemspille bidder af sin egen 30-årige karriere, når man har 59 acting credits på cv’et? Julia Roberts formår at opsummere en ganske pæn portion af sine mest mindeværdige roller i James Cordens Role Call på under ti minutter.

Gennemgangen tager hende og talkshowværten forbi ‘Erin Brokovich’, ‘Notting Hill’, ‘Eat, Pray, Love’ og naturligvis ‘Pretty Woman’ og demonstrerer mere end noget andet, hvor stærk hun er til at omstille sig fra vidt forskellige roller som ‘Charlie Wilson’s War’ til ‘America’s Sweethearts’. Det får hendes optræden til at fremstå en smule mere varieret end for eksempel Tom Cruise, der var igennem Role Call-møllen sidste år.

Julia Roberts er aktuel med filmen ‘Wonder’, der har premiere i november.

Læs også: Tom Cruise live-gennemspiller sine stærkeste scener på ni minutter hos James Corden

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold