Kate Winslet dominerer i traileren til Woody Allens Oscarbud ‘Wonder Wheel’

Woody Allen og Kate Winslet temaer op for første gang i ‘Wonder Wheel’ – 12 år efter de skulle have arbejdet sammen på ‘Match Point’. Og efter alt at dømme kan Allen meget vel have fundet sin nye muse i den Oscar-vindende skuespillerinde.

Kate Winslet spiller servitricen Ginny, som arbejder ved en fiske-restaurant på Coney Island i 1950’erne. Der bliver rusket op i hendes tilværelse, da hendes mand Humptys (Jim Belushi) datter fra et tidligere ægteskab Carolina (Juno Temple) banker på døren efter at have forladt familien til fordel for et ægteskab med en gangster. Og det fører Ginny sammen med den lokale livredder Mickey (Justin Timberlake).

‘Wonder Wheel’ er den første Woody Allen-film siden ‘Match Point’, som får premiere midt i prissæsonen, og det tyder på, at Amazon er ved at køre filmen i stilling til det helt store Oscar-ræs. Kate Winslet er allerede blevet udpeget som en stærk kandidat til årets bomstærke felt for bedste kvindelige hovedrolle, og Akademiets årelange forhold til skuespillerinden kunne meget vel komme hende til gode. Og så skader det i øvrigt ikke, at Allen har en glimrende track record for at instruere skuespillere mod en Oscar – senest Cate Blanchett i ‘Blue Jasmine’.

‘Wonder Wheel’ får dansk biografpremiere 25. december, mens den i udlandet allerede kan opleves på New York Film Festival, hvor den søsætter sin Oscar-kampagne i næste uge.

Læs også: Den første seriøse Oscarstatus: Disse film skiller sig ud – i kvindernes år

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.