Kate Winslet genforenes med ‘Titanic’-instruktør på ‘Avatar’-film

Kate Winslet genforenes med ‘Titanic’-instruktør på ‘Avatar’-film

Sidste måned påbegyndte James Cameron det kolossale arbejde på sine kommende fire ‘Avatar’-opfølgere, der har et svimlende budget på en milliard dollars. Og nu er castingen for alvor gået i gang, hvor Cameron har landet sin første store stjerne.

Kate Winslet tilslutter sig fantasy-sci-fi-serien i rollen som Ronal. Hvem Ronal helt præcist er, vides endnu ikke, men ud fra navnet er det nok ret sikkert at gå ud fra, at hun er et nyt medlem af Na’vi-stammen.

»Kate og jeg har ledt efter noget at lave sammen i snart 20 år, siden vi samarbejdede sammen på ‘Titanic’, der var en af mine mest givende oplevelser. Jeg kan ikke vente med at se hende bringe karakteren Ronal til live«, udtaler Cameron til Deadline.

‘Avatar’ sprængte i 2009 rammerne for amerikanske blockbusters, da den indtjente 2,7 milliarder dollars, hvilket gjorde filmen til den mest indtjenende nogensinde – med omkring 600 millioner ned til andenpladsen, der indtages af Camerons andet storværk ‘Titanic’.

‘Avatar 2’ forventes at få premiere i julen 2020, hvorefter Cameron vil udsende de resterende tre med få års mellemrum frem til 2025.

Læs også: ‘SNL’-sketch med Ryan Gosling får ‘Avatar’-designer til at gå til bekendelse

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.