Kit Harington afslører, at han græd, da han læste manuskriptet til sidste afsnit af ‘Game of Thrones’ – se interviewet

Næste sæson af ‘Game of Thrones’ er uigenkaldeligt den sidste, og det er ikke kun fans verden over, de begræder afslutningen på den måske mest populære tv-serie i nyere tid. I et interview hos BBC i fredags fortalte Kit Harington, at han græd, da han var til gennemlæsningen på sidste afsnit i serien.

»Man skal huske på, at vi har været igennem det her i otte år – det betyder ikke mere for nogen, end det gør for os«, fortæller skuespilleren. »Det er den længste institution, jeg nogensinde har været en del af. Jeg får lidt lyst til at græde, når jeg tænker på det. Det bliver et underligt år, hvor man skal sige farvel til alle og skyde de sidste scener nogensinde med alle de her mennesker. Det er ikke bare os, der er så stærkt knyttede til det her, men folk i hele verden«.

Harington afslører også i interviewet, at de lange Jon Snow-lokker ryger, så snart indspilningerne er færdige. »Jeg elsker at have langt hår, men jeg finder altså den konstante fascination af det temmelig bizar«.

‘Game of Thrones’ sæson 8 får eftersigende premiere i starten af 2019.

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau fortæller om HBO’s bizarre metode for at undgå ‘Game of Thrones’-spoilers

Annonce