Louis C.K. sværmer kontroversielt om Woody Allen-anklager i trailer til den stjernespækkede ‘I Love You, Daddy’

Der hersker ikke den store tvivl om, at Louis C.K er en af vor tids største komikere, hvilket han gang på gang har understreget i sine serier, selvfølgelig særligt ‘Louie’, såvel som i sine standup-shows med en uovertruffen evne til at få noget moralsk absurd ud af det almene. Til gengæld er hans forsøg som spillefilminstruktør ikke noget, man taler for højt om, og han har selv sagt, at den udknaldede blaxpoitation-parodi ‘Pootie Tang’ næsten ødelagde hans karriere.

Annonce

Efter 16 år prøver Louis C.K. igen med ‘I Love You, Daddy’, der at bedømme ud fra de tidlige anmeldelser er væsentligt mere vellykket. I de mellemværende år har Louis C.K. for alvor leget med sin egen persona i forskellige fiktive udformninger, og det er også tilfældet i ‘I Love You, Daddy’.

Her spiller han den rige tv-producer Glen, hvis 17-årige datter China, spillet af Chloë Grace Moretz, flytter ind hos ham i sit sidste år på highschool. Glen bliver først for alvor bekymret for sin datter, da hun indleder et forhold med en gammel, legendarisk filminstruktør i John Malkovichs skikkelse, som har et problematisk ry med lidt for unge kvinder.

Louis C.K.s hang til at lege med virkelighed og fiktion udspiller sig på et kontroversielt territorium. Den næsten utilslørede parallel til Woody Allens privatliv kan let blive en boomerang tilbage i hovedet på ham selv med tanke på anklagerne om sexchikane over for kvindelige kollegaer.

Referencerne til Allen er overalt, fra tematikken til den sorthvide farveholdning som i ‘Manhattan’. Ligeledes har Louis C.K. et væld af kendte skuespillere på rollelisten, der udover de tre ovennævnte tæller Rose Byrne, Helen Hunt, Charlie Day og C.K.’s mangeårige veninde og samarbejdspartner Pamela Adlon fra ‘Better Things’.

Læs også: Louis C.K. overrasker igen – har optaget stjernespækket spillefilm i al hemmelighed

Mest læste

Rami Malek er åndeløst god i første fulde trailer til 'Bohemian Rhapsody'
Vi kårer: Halvårets 15 bedste udenlandske album – rangeret
Ny 80'er-fantastisk 'Stranger Things'-teaser afslører premieren på sæson 3
Wiz Khalifa viser sit overdådige hjem frem i ny video – rygerbar, legerum og masser af billeder af ham selv
Ryan Gosling, Donald Glover og Kevin Hart kan ikke holde masken i geniale 'SNL'-bloopers
Halvårets 10 bedste danske sange
Verdens mest oversete serier #2: Seriekonge smelter camp, kløgt og popkultur, så det er en fryd
LEGO's 'Halloween'-trailer er rasende uhyggelig (seriøst)
Vi kårer: Halvårets 15 bedste udenlandske sange
Timothée Chalamet skal spille hovedrollen i Denis Villeneuves 'Dune'