Nicole Kidman er rumvæsen over for Elle Fannings punker i trailer til ‘How To Talk To Girls at Parties’

Elle Fanning er en af Hollywoods it-girls, når det kommer til projekter med interessante instruktører. Nicolas Winding Refn (’Neon Demon’), Mike Mills (’Alletiders kvinder’) og Sofia Coppola (‘The Beguiled’) har de senere år ladet sig forføre af lillesøster Fannings naturlighed og ikke mindst alsidighed.

Og nu følger den outrerede indie-instruktør James Cameron Mitchell (’Hedwig and the Angry Inch’ og ‘Shortbus’) trop.

Elle Fanning har således den ene af hovedrollerne i instruktørens ’How To Talk To Girls at Parties’, hvor den 19-årige skuespillerinde får lov til at lege punker for en dag. Vores egen filmredaktør gjorde et fornemt forsøg med at gengive filmens handling, da han så den ved årets Cannes Festival:

»Kidman er en temperamentsfuld punkdronning på en undergrundsklub i 70’ernes London, mens Fanning er… et rumvæsen. Det er måske ikke helt nemt at forestille sig, hvordan de to ting spiller sammen, men fortællingens centrum er en punkelskende teenager, Enn, som med sine to storhormonelle venner forvilder sig ind i et hus beboet af intergalaktiske væsener iklædt farvestrålende laktøj. Rumvæsenerne – opdelt i forskellige grupperinger i bedste ’Star Wars’-stil – har en sindrig plan med deres besøg på Jorden, men det begynder at gå skævt, da Enn og Alien-Fanning forelsker sig.«

’How To Talk To Girls At Parties’ blev vist i Cannes uden for konkurrence, og anmelderne var efterfølgende meget delte i deres om meninger om flamboyante Cameron Mitchells filmatisering af kultforfatterens Neil Gaimans udsyrede forlæg. Men The Playlist og Indiewire priste eksempelvis den ubekymrede omfavnelse af en kitschet drengefantasi og spåede den et stort kultpotentiale.

‘How To Talk To Girls At Parties’ er også blevet vist under den aktuelle CPH PIX-festival, og den har fået en ekstravisning onsdag den 11., hvis man skulle have fået lyst til at se James Cameron Mitchell spraglede film.

Læs også: Cannes-highlights dag 5: Adam Sandlers Netflix-fling endelig en hed affære – Guldpalmefavorit skuffer

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.